John W. Bullock, care era bolnav de ceva vreme, a murit, a anunțat iubitul actriței, Bryan Randall. Acesta a scris pe Instagram joi că tatăl actriței a murit înconjurat de familie și prieteni. ”Ca tată, bunic și veteran din cel de-al Doilea Război Mondial, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut!”, se arată în mesaj.

De înțeles prin ce trece Sandra Bullock în aceste momente, ea iubindu-și enorm tatăl. După ce mama ei, Helga Meyer, a murit de cancer de colon în urmă cu 18 ani, Sandra a știut cât e de important să fii alături de părintele tău în ultima patre a vieții. ”A stopat multe proiecte, punându-le pe așteptare, pentru a petrece timp prețios cu tatăl ei. Iar dacă asta a însemnat să piardă niște roluri, așa a făcut”, povestea recent o sursă.

L-a îngrijit până în ultima clipă

Practic, în ultima perioadă, actrița de Oscar devenise asistenta personală a tatălui ei. ”Tatăl ei e prioritatea numărul 1 pentru ea”, mai spunea sursa în urmă cu ceva vreme.

Într-un alt interviu recent, bunul prieten al tatălui Sandrei, Jimmy Koikos, spunea că, din păcate, nu crede că John W. Bullock va prinde 100 de ani. ”Poate că mai are câțiva ani, dar în prezent e îngrijit permanent”, mai afirma acesta, dând de înțeles că starea tatălui actriței nu era una bună.

Acesta l-a vizitat în urmă cu câteva săptămâni și deja respira cu ajutorul unui aparat. În plus, stătea mai mult jos, la TV.

Vezi și Sandra Bullock se retrage din actorie, după 30 de ani de carieră

Citește și: