Ba mai mult, și-au ajutat și mama să ia această decizie.

Acum, Ion Luciu recunoaşte că problemele de sănătate îl împiedică să mai bea, că e ajutat de fiicele sale, dar că duce dorul nepoţilor, aflaţi acum la Miercurea Ciuc.

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare. Este caz de operaţie, dar nu mă operez, îmi este frică. Mişcare fac, da, merg pe jos şi mă ajută mult asta.

M-am lăsat şi de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu pentru impact.ro.

„Fetele mă ajută şi ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoţii. Ultima dată mi-am văzut nepoţii acum trei sau patru ani şi m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe”, a mai spus Ion Luciu.

Părăsit de soție, din cauza băuturii

Bărbatul regretă cele întâmplate şi şi-ar vrea soţia acasă. “Soţia mea a plecat de acasă pentru că i-a zis Nicoleta. O iubesc, aş primi-o şi astăzi înapoi, mai ales după 35 de ani de căsnicie, regret mult nişte chestii…

N-am încercat să-mi refac viaţa, am luat-o când avea 15 ani, din dragoste.

Soţia mea m-a părăsit din cauza băuturii. Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii. Dacă fiica mea i-ar da dezlegare, soţia mea s-ar întoarce la mine”, a mai spus bărbatul.

Vezi și Iată de unde au moștenit frumusețea Iuliana și Nicoleta Luciu! Fotografie rară, cu cele două vedete și mama lor

Citește și:

Cum s-a schimbat viața lui Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu?

Florin Zamfirescu, detalii neștiute din divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur”