Ducesa de Sussex dă în judecată un ziar care a publicat o scrisoare personală, pe care ea i-a trimis-o tatălui ei în vara lui 2018.

Thomas Markle regretă că s-a ajuns la o astfel de situație, dar este decis să meargă mai departe. ”Ar fi cel mai rău loc în care m-aș putea întâlni cu ea și cu Harry. Dar s-ar putea ajunge la asta, pentru că voi depune mărturie și voi lupta împotriva minciunilor spuse despre mine”, a declarat Thomas Markle.

”Va fi emoțional. Nu știu cum vom face față situației”, a admis el. Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa de dinainte de nunta ei.

Markle susține că e sătul ca nimeni să nu-i ia apărarea, așa că va vorbi singur, în numele său. ”Am pus ziarul în această poziție, oferind presei un fragment din scrisoarea respectivă. E și vina mea că au fost trimiși în judecată și îmi asum responsabilitatea pentru faptele mele.

 Acesta a mai spus că a ales să facă publice pasaje din scrisoarea trimisă de fiica sa pentru a se apăra de atacurile prietenilor lui Meghan.

Despre fiica sa, Thomas Markle spune că s-a tranformat într-o versiune a mamei sale”, iar despre prințul Harry afirmă că este o victimă a lui Meghan.

Soția prințului Harry, în vârstă de 38 de ani, a acuzat publicația Mail on Sunday că i-a invadat intimitatea, a încălcat confidențuialitatea, drepturile de autor și protecția datelor, dând-o în judecată.

Vezi și Înregistrări nemaivăzute cu Meghan Markle, în vremea adolescenței. Thomas Markle continuă să dea din casă

Citește și: