Potrivit unuia dintre fiii săi, Jermaine, care a făcut parte din Jackson 5, ”Este foarte slăbit, nu mai are mult. Familia trebuie să fie la căpătâiul său. Asta intenționăm să facem în aceste ultime zile ale sale”.

Deși este bolnav de ceva vreme, Joe s-a îndepărtat de familie și a dat instrucțiuni ca aceasta să nu aibă acces la dosarul său medical și nici să nu îl viziteze. De altfel, familia nici nu știa unde trăiește acesta. După multe zile de negocieri și rugăminți, în cele din urmă soția sa, Katherine, și fiicele Rebbie și Joh’Vonnie, au reușit să-l vadă în Las Vegas.

”Nimeni nu știa ce e cu el. A trebuit să ne rugăm, să implorăm, să ne certăm pentru a ne vedea proriul tată, mai ales în astfel de momente”, a explicat fratele lui Miachael Jackson.

”Nu ni s-a spus unde se afla, nici măcar medicul nu ne-a zis. Mama era îngrijorată de moarte.

E ceea ce ar vrea orice familie, dar unii din jurul lui cred că știu mai bine… Ei bine, nu știu”, a continuat el.

O vreme a fost orb

Pe lângă bolile de care suferă, Joe a mai suferit și un atac cerebral în 2015, care l-a lăsat o perioadă orb. În 2016 a fost spitalizat cu febră extrem de mare, dar a reușit să treacă peste acel moment. Din păcate, însă, starea sa se deteriorează văzând cu ochii acum.

Joe Jackson a fost managerul fiilor săi încă din anii 60. A început prin a-i manageria pe Tito și Jermaine, după care frații lor mai mici li s-au alăturat, inclusiv Michael, formând trupa Jackson 5. În scurt timp au devenit o senzație globală, hiturile lor devenind cunoscute în toată lumea.

Deși, ca manager și-a făcut treaba foarte bine, el fiind numit în 2002 ”cel mai bun manager al tuturor timpurilor” și fiind inclus în Roll Hall of Fame, Joe a devenit oaia neagră a familiei când copiii săi au crescut și au început să povestească că tatăl lor avea un comportament abuziv față de ei.

Foto: Hepta

Vezi și Te înfiori! Un clarvăzător de la Hollywood a făcut dezvăluiri uluitoare despre ultimele clipe din viața regelui muzicii pop, Michael Jackson

Citește și: