Bărbatul de 74 de ani este amenințat  cu moartea de la un infractor violent. Potrivit Daily Mail, Jose Sandoval, care a făcut 30 de luni de închisoare pentru intrare ilegală în SUA,  i-a pus gând rău bărbatului, după ce Thomas a sărit în apărarea fostei iubite a infractorului, Lori Davis, care îi este o bună prietenă.

Thomas a fost surprins tot mai des în compania lui Lori și a fiicei ei Jocelyn, în vârstă de 11 ani, iar acest lucru l-a scos din minți pe Sandoval. Acesta s-a dus nervos la casa lui Thomas din Rosarito Beach, unde a făcut scandal și l-a amenințat că îl omoră, iar apoi i-a tăiat cauciucurile de la mașină.

Citește și: Magda Vasiliu, dezvăluiri cutremurătoare: „Copilul meu se teme de moarte. A spus că va muri înaintea noastră!”

 

Prietena lui Thomas Markle a depus plângere la poliție

„Prima dată când m-a amenințat a fost după ce le-am dus pe prietena mea și fiica ei la o pizza și am fost fotografiați de paparazzi. El mi-a dat un SMS spunându-mi: Te voi ucide, grad nenorocit. I-am răspuns: Nici măcar nu mă cunoști, ce e în neregulă cu tine? De ce te simți amenințat de un bărbat de 74 de ani?””, a declarat Thomas.

După amenințările lui Sandoval, tatăl lui Meghan  susține că a plătit ca să o mute pe Lori și pe fiica ei într-o „casă sigură”, fiind mult prea îngrijorat pentru siguranța lor.

Thomas a dezvăluit, de asemenea, că Sandoval crede că el și Lori sunt mai mult decât prieteni, însă el susține că nu au nici un fel de relație intimă. Lori îi spune lui Markle „unchiule”.

Cu toate acestea, Sandoval a negat toate acuzațiile, menționând că n-a condus această ”campanie de teroare” de care este acuzat. Fosta lui parteneră de viață, însă, îi susține povestea lui Thomas și a depus o plângere penală, în care a mărturisit și că Jose Sandoval i-a tăiat cauciucurile la mașină lui Thomas Markle.

”M-a strâns de gât și a încercat să mă lase fără aer. Am fotografii de la acest incident. M-a scuipat în față, apoi s-a dus la casa unchiului meu (n.r. -Thomas Markle) să-i spună că-l va ucide pentru că el mă ascunde. L-a amenințat și l-a insultat”, a declarat Lori în plângerea făcută la poliție.

 

Citește și: