Deși părea că regretă tot show-ul făcut în presa britanică cu fotografiile trucate înainte de nunta lui Meghan cu prințul Harry, ce a avut loc pe 19 mai, de când și-a revenit după operația pe inimă, Thomas Markle șochează cu declarațiile lui. Acesta a înfuriat familia regală după ce a dezvăluit în „Good Morning Britain” toate discuțiile pe care le-a avut cu prințul Harry, chiar și cele pe teme politice, acum fostul regizor își înrăutățește din nou relația cu ginerele lui și cu fiica sa, dar chiar și cu regina, declarând că el consideră că familia regală i-a furat fiica.

Thomas susține că se simte abandonat de Meghan și de familia regală și că l-au lăsat să se descurce singur cu atenția mediatică. „Thomas își adoră fiica și jură că niciodată nu și-a dorit atenție în urma interviurilor și că tot ce a vrut a fost să o protejeze pe Meghan. El vrea ca familia regală să fie alături de el, dar până acum nu s-a întâmplat acest lucru”, a declarat un prieten al acestuia pentru Us Weekly. Sursa susține că Thomas vrea o comunicare deschisă cu membri familiei regale și așteaptă ca aceștia să-i ceară scuze pentru că îl țin la distanță.

Citește și: Ce frumoasă era Margareta Pâslaru în tinerețe! Nu arată rău nici acum, la 75 de ani!

Meghan Markle susține că tatăl ei ar trebui să-i ceară scuze reginei

Pe de altă parte, fiica lui, Meghan, nu este de aceeași părere cu el, ci din contră consideră că tatăl ei este cel care trebuie să-și ceară scuze. „Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei după nuntă. Membri familiei regale sunt frustrați de faptul că Thomas continuă să vorbească cu presa și să dea interviuri. El merge pe o linie foarte subțire”, a declarat și o sursă de la palat pentru publicația menționată.

„Trebuie să se oprească și  să nu mai dezvăluie secrete din familia regală dacă vrea să aibă o relație bună cu Harry și cu Meghan”, a mai adăugat o persoană de la palat.

Regina a fost foarte supărată după ce Thomas a dezvălui în emisiunea „Good Morning Britain” că Harry îl simpatizează pe Donald Trump și ea a decis ca tatăl lui Meghan să nu mai fie invitat niciodată la nici un eveniment regal pentru a nu mai dezvălui astfel de secrete.

Citește și: