În realitate, Thomas Markle, care s-a despărțit cu ani în urmă de Doria Ragland, mama lui Meghan, nu a ajuns nici la pprima nuntă a fiicei sale, iar asta nu poate fi doar o coincidență. La nunta cu prințul Harry din mai, Thomas, în vârstă de 74 de ani, a susținut că nu a putut fi prezent din cauza unui atac de cord (care în final nici nu se știe dacă a avut sau nu loc).

Recent a ieșit la iveală faptul că nu a participat nici la nunta din 2011, din Jamaica, atunci când Meghan s-a căsătorit cu Trevor Engelson, de care s-a despărțit la scurt timp după aceea. La fel ca și acum, mama ei a fost prezentă.

Profită în cel mai josnic mod

O dovadă în plus a faptului că nu tot ce spune este adevărat, că în realitate nu vrea decât să profite de Meghan, e faptul că urmează să lanseze o linie vestimentară pentru bărbați.

Anunțul a fost făcut pe Twitter de sora vitregă a lui Meghan, Samantha, care se arată extrem de fericită de ideea tatălui său.

Thomas Markle nu are nicio legătură cu moda sau industria textilelor, el fiind în trecut inginer de lumini la Hollywood. Asta nu-l oprește însă să încerce să facă bani de pe urma fiicei sale, cu orice preț chiar.

Foto: Hepta

Vezi și Înainte ca tatăl ei să o facă de râs, Meghan Markle avea o tradiție cu el. Ce le plăcea la nebunie să facă împreună

Citește și: