Thomas  Markle a decis să nu îşi mai conducă fiica la altar, sâmbătă, potrivit TMZ, după ce a fost dezvăluit că el a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, imagini cu care Meghan nu ar fi fost de acord. Pentru a nu-i pune într-o lumină proastă pe Meghan și pe membrii familiei regale, Thomas Markle a anunțat că nu mai participe la nuntă. El a spus că acum crede că fotografiile sunt „proaste şi amatoriceşti”.

Thomas Markle susține că a suferit un infarct

Mai mult, bărbatul a dezvăluit că are și probleme mari de sănătate și că a suferit un infarct. În vârstă de 73 de ani, viitorul socru al prinţului Harry mai susţine şi că ar fi suferit, săptămâna trecută, un atac de cord, dar s-ar fi externat tocmai pentru a participa la nuntă. Publicaţia Daily Mail susţine că în ziua presupusului infarct, tatăl lui Meghan Markle nu a mers la niciun spital, iar două zile mai târziu a fost fotografiat cumpărându-şi două meniuri de la un celebru fast-food.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunţa fiicei lui Meghan cu prinţul Harry.

Imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută.

Însă sora vitregă a lui Meghan Markle a declarat luni pentru un post de televiziune britanic că l-a îndemnat pe tatăl lor să facă fotografii „pozitive” pentru paparazzi, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Nunta va avea loc pe 19 mai

Daily Mail a publicat duminică o înregistrare a unei camere de securitate în care Thomas Markle este văzut sosind la cafenea împreună cu un fotograf.

Samantha Markle şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, spunând că este „vinovată pe de-a-ntregul”.

„Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii. Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă”, a transmis luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

Citește și: