Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, intenţiona să zboare în iunie în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, cu speranţa de a se întâlni cu membri ai familiei regale şi cu nepoţii săi, Archie şi Lilibet, pentru prima dată.

În urma accidentului vascular cerebral major, omul s-a ales cu dificultăți de vorbire, notează Daily Mail.

Thomas Markle a fost dus la un spital din Chula Vista, California, marți seara, în jurul orei 21:30, ora locală. El a fost însoțit de Samantha și de fratele ei și al lui Meghan, Thomas Jr.

Samantha Markle o acuză pe sora mai mică, ducesa de Sussex, pentru agravarea stării de sănătate a tatălui ei. „Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă. A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Acest lucru este de neiertat”, a declarat Samantha pentru Daily Mail.

Thomas Markle nu a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018 deoarece se afla în convalescenţă după o operaţie chirurgicală la inimă.

Meghan Markle s-a înstrăinat de tatăl său de la momentul în care el a fost surprins în timp ce aranja fotografii cu paparazzi înainte de nunta ei.

Vezi și Meghan Markle, în doliu. A primit cea mai tristă veste

Citește și:

Ilinca Vandici, apariție de infarct! Și-a expus singura operație estetică pe care o are

Cum mai arată Carla Bruni, la 54 de ani. Vedeta a făcut furori la Cannes, chiar alături de mama ei!