Nick Clooney și Nina Warren, locuiesc în Kentucky, SUA,  și deși nepoții lor s-au născut la Londra, ei au dezvăluit în presa de peste Ocean că deja i-au văzut pe micuți, cu ajutorul internetului, prin Skype.

„Sunt minunați”, a spus Nick pentru postul TV Cincinnati , dezvăluind că micuții au părul brunet și unul dintre ei seamănă perfect cu fiul lui. „Nina spune că au năsucul lui George. De fapt, nu amândoi, doar unul dintre ei. Băiețelul seamănă cu George”, a mai spus acesta, precizând că fetița seamănă cu nora lui, Amal, care este o super femeie. Mai mult, ea a fost cea care a aranjat videochatul cu ei să îi vadă pe gemeni, imediat după naștere.

George Clooney a devenit tătic de gemeni

„Ea ne spunea săptămâna trecută că s-a făcut cât casa. Desigur, în cazul ei, casa este foarte mică, dar e grozavă”, a mai spus bărbatul, în vârstă de 83 de ani, făcând o glumă pe seama fiului său: „George avea ochii cam tulburi așa că nu sunt convins că era treaz. Vom vedea mai târziu”.

George (56 de ani) s-a căsătorit cu Amal (39 de ani), o avocată cunoscută în drepturile omului, în 2014, după ce timp de câteva decenii a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar marți acesta a devenit pentru prima dată tătic. Reprezentantul lor au confirmat vestea, acesta glumind și el pe seama actorului, despre care a spus că „este sedat și ar trebui să-și revină în câteva zile”.