În timp ce arăta o fotografie cu ea și tatăl său, Ellen a spus către public: ”L-am pierdut pe tata săptămâna aceasta. El este tatăl meu, Elliott. Aici sunt eu când aveam – nu știu cât aveam, dar îmi amintesc cînd am făcut poza.

Avea 92 de ani. A avut o viață bună și și-a trăit viața exact așa cum a dorit.

Nu a luat niciodată pastile în toată viața sa, nu a mers niciodată la medic. Nici eu nu am fost vaccinată. Nu am luat medicamente în copilărie (eu și fratele meu, Vance – n. red.). Iar tatăl meu a trăit până la 92 de ani”.

Dacă moartea tatălui său, ajuns la o vârstă înaintată, era oarecum așteptată, restul declarației vedetei TV a luat prin surprindere.

Ellen a continuat, însă, neinsistând pe acest subiect. A spus că tatăl său era foarte amuzant și că ea și fratele ei de la el au moștenit simțul umorului.

În plus, a mai spus Ellen, a iubit-o foarte mult, în ciuda orientării sale sexuale diferite. ”Tatăl meu era foarte mândru de mine. Era un om bun, foarte tolerant, care nu judeca pe nimeni”, a spus Ellen.

Vedeta, care este căsătorită cu actrița Portia de Rossi, cunoscută din ”Ally McBeal”, a anunțat și pe o rețea socială dispariția tatălui ei: ”Săptămâna aceasta, la vârsta de 92 de ani, tatăl meu, Elliott DeGeneres, a murit. A dus o viață bună și lungă. Nu a fost neașteptat. Am putut să-mi iau rămas bun de la el”.

Vezi și Ellen DeGeneres își vinde casa din Santa Barbara cu 45 milioane de dolari

Citește și: