Connect-R a dat petrecerile zgomotoase și prietenii pe timp de calitate, petrecut în familie, la mare. Cu el a fost și tatăl său. Iar Connect-R nu a rezistat să nu pună o filmare cu tatăl său, care face un flick pe față, un set de mișcări deloc simplu de executat și pentru cineva care are jumătate din vârsta sa.

View this post on Instagram

La "doar "65 ani Tata face flick pe fata !! O forta si o vitalitate incredibila ! L am intrebat care e secretul ! si mi a spus 3 cuvinte , Roaga te Roaga te Roaga te !!! Incredibil !!!!

A post shared by CONNECT-R (@connectr) on

Practic, în înregistrarea postată de artist pe contul de socializare, tatăl lui se dă peste cap, sprijinindu-se doar în mâini. Connect-R este auzit repetând în fundal, admirativ și mândru nevoie mare, vârsta tatălui său, 65 de ani.

Artistul a atașat înregistrării și un comentariu: ”La doar 65 ani Tata face flick pe fata !! O forta si o vitalitate incredibila ! L-am intrebat care e secretul ! si mi-a spus 3 cuvinte , Roaga-te Roaga-te Roaga-te !!! Incredibil !!!!”.

Într-adevăr, tatăl lui Connect-R este într-o formă fizică de invidiat nu doar penru vârsta lui.

Puțină lume știe că și tatăl lui Connect-R a cântat în tinerețe. A renunțat când a venit pe lume Connect-R, muncind ca tinichigiu. Pe fiul său îl vedea lucrând în industria auto sau preot, eventual fotbalist.

Vezi și Connect-R este de nerecunoscut. E complet schimbat! ”Ai îmbătrânit așa peste noapte?”

Citește și:

Ce frumos este băiețelul Claudiei Pavel (Cream)! Noah are 7 ani și seamănă foarte bine cu mama sa

Loredana l-a arătat fanilor pe tatăl său, care tocmai a împlinit 83 de ani: ”Este tare chipeș tatăl tău!” Mesajul emoționant al vedetei