Tatăl lui Codin Maticiuc, imagini inedite cu nepoții

Ion Maticiuc este mult mai discret decât fiul său, dar Codin este cel care publică imagini inedite cu seniorul familiei, pe Instagram. Diplomat de carieră (fost director adjunct în Cadrul Ministerului Afacerilor Externe), filantrop și afacerist, Ion Maticiuc este un bunic „cool”, după cum se vede în poze, topit după nepoatele sale, Ilinca și Smaranda. Ilinca a venit pe lume pe 10 octombrie, tot în Statele Unite ale Americii, la fel ca sora ei, Smaranda, așa că familia a stat în ultimele săptămâni peste Ocean.

Prilejul ideal pentru bunicul Maticiuc să se distreze cu nepoții cei mari, Smaranda și frățiorul ei vitreg, Mario. Au alergat pe nisipul fin al plajei din Santa Monica, s-au jucat în parcul de distracții, s-au dat în roller coaster, în roata panoramică și au admirat un apus superb. Toate acestea s-au întâmplat înainte ca Ana Pandeli să o nască pe Ilinca. În acest moment, toată familia este în țară și gravitează în jurul micuței nou născute.

codin-maticiuc-si-smaranda-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, are trei copii

În august, Codin Maticiuc a anunțat pe Facebook, o veste minunată. Iubita lui, Ana Pandeli, era însărcinată pentru a treia oară. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară, născut pe 09.09.2010, dar pe care Codin îl numește „băiatul meu”. Împreună mai au o dulceață de fetiță, pe Smaranda, născută pe 04.04.2019. Și iată că pe 10.10.2022 a venit pe lume și Ilinca.

Citește și: Codin Maticiuc, aventuri la maternitate: „Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit”

Citește și: Cine este iubita lui Codin Maticiuc: „Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez”. Poveste savuroasă despre Ana Pandeli, care e gravidă a treia oară