Mai ales în ultimele trei zile, începând de marți, lucrurile au devenit și mai grave.

Problemele de sanatate pentru Nicu Sandu au apărut în luna martie, când un vecin l-a găsit căzut în grădină și amorțit. Au urmat mai multe intervenții  chirurgicale, dar tatăl vedetei nu-și mai simțea mâna și piciorul stâng.

În urmă cu câteva săptămâni, Catrinel chiar a lansat un apel pe Facebook pentru a găsi donatori de sânge pentru tatal ei, care era intubat.

„Am vrut să vin când i s-a întâmplat nenororcirea, însă mama a spus să mai aștept puțin, pentru că nu sunt grave lucrurile.

Totul a fost în parametri normali, iar săptămâna trecută, după ce am luat vacanță de la școala unde predau, am sosit în România.

În prima zi când l-am văzut, tata a fost așa și așa, iar a doua zi avea parcă mai multă forță, a deschis ochii, am apucat să vorbim și să-i povestesc o groază de lucruri, mi-a demonstrat că e puternic, îi spuneam «hai, că trebuie să ajungem la nuntă», pentru că el și-a dorit foarte mult lucrul ăsta.

Ne-am susținut reciproc unul pe celălat, însă m-a pus atunci să îi promit că o să fiu tare și puternică, orice s-ar întâmpla. A avut un fel de a mă pregăti…”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!.

”Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție.

Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Sperăm la o minune, speranța moare ultima.

Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul «când vine Catrinel?». Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul”, a mai spus vedeta.

Vezi și Catrinel Sandu, detalii despre nunta care va avea loc curând. Cum a convins-o iubitul american să mai dea o șansă dragostei

Citește și: