Chiar și la această vârstă, Vasile Groza este încă foarte activ. E scriitor și un om în putere, care nu-și arată deloc vârsta. Loredana a postat pe Instagram o fotografie cu tatăl său și toată lumea a remarcat ce bine arată acesta nu doar pentru vârsta sa.

View this post on Instagram

La Multi Ani Pentru cel mai minunat tata din Univers! Sunt binecuvantata sa fiu fata ta!! Si toti cei care au avut si au norocul sa te aiba in preajma sunt binecuvantati si te adora! La cei 83 de ani iti doresc sa fii sanatos, puternic si nemuritor!!! Sa continui sa bucuri oamenii cu povestile scrise de tine! You are The Man of my life! There’s noone like you Tataie!! Happy Birthday Daddy! Te iubesc si iti multumesc pentru fiecare clipa traita alaturi de tine pe acest pamant!!❤️🙌 ~Lutza Lush @vasilegroza37 #mydaddy #mylove #mysoul

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

”Este tare chipeș tatăl tău!”, i-a scris cu sinceritate Loredanei un fan.

Apoi, alții au observat și de unde are Loredana trăsăturile. Cei doi seamănă destul de bine.

Lângă poză, Loredana a postat și un mesaj emoționant, la care ar lăcrima orice părinte: „La mulţi ani pentru cel mai minunat tată din Univers! Sunt binecuvântată să fiu fata ta!! Şi toţi cei care au avut şi au norocul să te aibă în preajma sunt binecuvântaţi şi te adoră! La cei 83 de ani îţi doresc să fii sănătos, puternic şi nemuritor!!!

Să continui să bucuri oamenii cu poveştile scrise de ţine! You are The Man of my life! There’s no one like you Tataie!! Happy Birthday Daddy! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru fiecare clipă trăită alături de ţine pe acest pământ!!”.

Cât despre mama vedetei, aceasta este învățătoare. Părinții Loredanei locuiesc la Bacău.

Vezi și Loredana, poze incendiare în costum de baie, la 50 de ani: ”Asta poți să folosești în dormitor, nu pe plajă!”

Citește și:

Paula Chirilă vorbește despre intervenţiile sale chirurgicale: ”Este genială procedura. Îţi face anestezie, nu te doare absolut nimic”

Au trecut 4 ani de la nunta Amaliei Năstase. Fotografia pe care vedeta o arată abia acum