Andreea Ibacka (37 de ani) a început să fie tot mai generoasă cu pozele de familie, în social media. La câteva zile după ce ne-a prezentat-o pe mama ei, atât pe rețelele sociale, cât și în emisiunea „Happy Cafe”, de la Happy Channel, Andreea ne face cunoștință și cu tatăl ei.

Soția lui Cabral a publicat pe Instagram și pe Facebook trei imagini de la petrecerea aniversară a tatălui ei, care a împlinit 60 de ani. „60 de ani minunați pentru tatăl meu”, a scris vedeta. Iar imaginile sunt o încântare. Părinții Andreei apar alături de cei doi nepoței, Tiago și Namiko, pe masă tronează un tort de ciocolată, cu lumânări și artificii, iar sărbătoritului i se poate citi fericirea în priviri. „La mulți ani lu’ tata socru, mare frumusețe de om!”, a scris și Cabral, pe Facebook.

Tatăl Andreei Ibacka, un bunic fericit

parinti-andreea-ibacka-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Ibacka moderează emisiunea „Happy Café”, la Happy Channel, alături de Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, iar zilele trecute a avut un invitat special. Chiar pe mama ei, Simona Pătrașcu, o femeie superbă, o bunică tânără, la 59 de ani.

Cele două au putut filma un interviu emoționant, la un restaurant din București. Au depănat amintiri de când Andreea era mică și locuiau, împreună, în cartierul Dristor, din sectorul 3 al Capitalei. Părinții Andreei se mutaseră în blocul construit în anul 1985 cu doar o lună înainte de venirea ei pe lume.

„Mama, spre deosebire de mine, ea chiar a făcut copii la tinerețe, la 22 și la 24 de ani a devenit mămică de fată și apoi de băiat. Mulți dintre voi ați spune că așa erau vremurile. Cum a fost, cum s-a întâmplat să apar eu, așa, binecuvântare?”, și-a întrebat Andreea mama.

Soacra lui Cabral, apariție rară la TV

„Adevărul e că ai fost un copil foarte iubit și, chiar dacă ai venit foarte repede în viața noastră ai fost o mare bucurie. După ce te-am născut, era salon de mămici și salon de bebeluși și, când mergeam la alăptat, la ore fixe, să găsea câte o mămică să spună. Vaaai, cât e de frumoasă! A cui e fetița asta? Și când te luam în brațe eram foarte mândră că toată lumea se uita la tine și admira, încă de bebeluș”, a povestit mama Andreei Ibacka, soacra lui Cabral.

„La început nu a fost simplu, prima noastră noapte în casa în care am locuit și în care tu ai crescut a fost și prima noapte după ce te-am născut, după ce ne-am externat noi din maternitate. La 21de ani ne căsătoream, iar la 22 de ani aveam primul copil. Când mergeam cu tine la școală mă simțeam ca un copil pe lângă ceilalți părinți, dar, la fratele tău, care a venit la 2 ani și jumătate după tine, deja părinții erau cam de-o seamă”, a mai povestit Simona Pătrașcu.

Cabral (45 de ani) și Andreea (37 de ani) Ibacka au devenit pentru a doua oară părinți pe 5 octombrie 2021, când în viața lor a apărut micuțul Tiago. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 4 ani și 5 luni. Fostul prezentator al emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV, mai are o fiică de 20 ani, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka.

Citește și: Fetița lui Cabral a împlinit 4 ani. Pozele cu Namiko și familia sunt adorabile. „Așa îi este ei cel mai bine, când suntem toți. Ea îi aduce pe toți împreună”

Citește și: VIDEO Cabral și-a botezat băiețelul. Mămica Andreea Ibacka și nașa Irina Fodor au fost superbe. Imagini de la petrecerea din curtea casei