Prin urmare, bărbatul i-a transmis fiicei sale, inclusiv virtual, câteva urări. Urări care i-au emoționat pe fanii vedetei și cel mai mult pe Andreea Bălan, devenită părințe, la rândul său.

Chiar de la primele ore ale zilei cântăreața a primit o mulțime de urări pe pagina sa de socializare. Însă, fără îndoială, cea mai specială a fost cea din partea tatălui.

”La mulți ani de ziua numelui, fiica mea minunată! La cat mai multe realizări și împliniri, să fii sanătoasă și să te bucuri mereu de nepotelele mele dragi, Ella și Clara! Tata te iubește și este mândru de tine!!!”, a scris Săndel Bălan pe Facebook.

Andreea Bălan, conflict cu tatăl său în urmă cu mai mulți ani

Astăzi Andreea Bălan și tatăl său au o relație foarte frumoasă, iar ori de câte ori are ocazia, Săndel Bălan vine în casa vedetei pentru a-și revedea fiica, dar și pe nepoțelele sale, cărora le aduce și multe cadouri.

În trecut, în urmă cu mai mulți ani, Andreea Bălan a avut un conflict cu părintele ei, iar o bună perioadă de timp aceștia nu și-au vorbit. Cu trecerea anilor, însă, lucrurile s-au schimbat între ei, iar acum Săndel Bălan nu ratează niciun eveniment important din viața fiicei sale.

Unul dintre acestea a fost și nunta artistei. Din păcate, însă, mariajul nu a mers, iar la doar câteva luni distanță artista depunea actele de divorț.

Vezi și Dovada clară că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Citește și:

Andreea Raicu s-a pozat proaspăt demachiată și părerile sunt împărțite: ”Esti cea mai autentica persoana pe care o cunosc!”. Nu toți sunt de aceeași părere

Catinca Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale: ”Nu a fost bine diagnosticată”