Invitat recent în podcastul lui Bitză, „Vorbește shotul”, cel cunoscut până nu demult cu porecla Tataee a dezvăluit că se află în țară doar în vizită, că s-a mutat în Spania în urmă cu aproximativ patru ani și că nu ar vrea să se mai întoarcă în România.

Mai mult decât atât, Tataee de la B.U.G. Mafia a povestit și cum a decurs mutarea și de ce se consideră norocos. A plecat acolo în primul rând pentru a le oferi copiilor un viitor.

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală.

Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a declarat el.

Artistul a mai afirmat că, dacă ar fi să revină pe plaiurile mioritice, ar face-o la 60 de ani, pentru a candida la un post de primar.

M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut. Dar așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a spus Vlad Irimia.

Cât despre unde locuiește, acesta a povestit că are o casă într-un decor de vis, în Barcelona, o “căsuță de vârf de munte”. 

Vezi și Ce mai face Elena Cârstea, la 14 ani de când s-a mutat în America. Cum arată fetele ei?

Citește și:

Xonia o pune la punct pe Andreea Tonciu după ce a spus despre ea că i-a făcut masaj erotic lui TJ Miles

S-au aflat concurenții de la show-ul fenomen „Dancing on Ice: Vis în doi”