Pe celebrul cântăreț turc Tarkan Tevetoğlu îl știe orice român. El a făcut furori în anii ’90, cu melodia „ Şikidim”, ce era fredonată de oameni în întreaga lume. Deși nu mai rupe topurile, artistul o duce destul de bine și pare un om împlinit, având o familie superbă/

Dacă îl vezi pe stradă, probabil nu-l mai recunoști. În pandemie, se pare că Tarkan a profitat de zilele libere alături de familie și nu a mai pus accent pe look-ul său, evitând se pare să mai meargă la frizer. Astfel, acesta e schimbat total azi. Cu barbă și cu părul lung, Tarkan și-a surprins fanii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie a sa.

“Noul meu single, ‘Tarzan, regele junglei’, va fi lansat în curând. Lăsând gluma la o parte, părul meu a cam luat-o razna în această pandemie. Dar o să mă întorc de la Tarzan la Tarkan în curând, nu vă faceți griji. Și cu melodii noi. Mi-e dor de voi toți”, a spus cântărețul pe rețelele de socializare.

tarkanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și?

Tarkan are o fetiță

Fanii artistului turc au reacționa imediat și s-au bucurat foarte tare de veștile bune, mai ales că Tarkan nu a mai scos un album din 2017.

Tarkan s-a bucurat de un succes uriaș anii ’90, cu piese precum “Şimarık”, „Dudu”, sau “Şikidim”, ce au făcut furori și în topurile internaționale. El a intrat rapid în topurile americane şi europene cu piese precum “Şimarık”, „Dudu”, sau “Şikidim”. După ce a văzut întreaga lume și și-a construit o carieră de succes, celebrul artist, în vârstă de 49 de ani, a considerat că a venit timpul să se așeze la casa lui. Astfel, în urmă cu șase ani si s-a căsătorit cu frumoasa Pinar Dilek (35 de ani), după o relație de cinci ani de zile și celebrul artist turc a devenit tătic în 2018.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. Pinar era una dintre cele mai înfocate admiratoare ale artistului, iar în 2011 a simțit că a dat norocul peste ea, având pentru prima dată ocazia să facă cunoștință cu Tarkan, la un concert pe care acesta l-a susținut în Germania. Între cei doi a fost se pare dragoste la prima vedere și au început o relație, iar acum cei doi au o familie foarte frumoasă și o fetiță adorabile, cei doi fiind mai fericiți ca oricând.

Citește și:

Ce pensie are actrița Marinela Chelaru: ”Am și facultate și o viață de muncă”. Jumătate din bani îi dă pe medicamente

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Pleacă să se trateze la Paris: „Efectiv nu știu ce să mai fac..”