Aflată la bord într-un avion care pleca din New York, vedeta în vârstă de 42 de ani a început să se plângă că nu i s-a dat un loc la fereastră, că pasagerul din fața sa și-a lăsat prea mult scaunul pe spate și nu are loc, că nu are pernă și tot așa. Nimic nu părea să-i fie pe plac.

Deși personalul de la bord a încercat să rezolve din doleanțe, în final s-a lăsat păgubaș și s-a văzut nevoit să o invite pe actrița de 42 de ani să coboare cu tot cu câinele său. Cursa a fost întârziată, dar în final avionul a putut să decoleze.

Crescută practic pe micul ecran, Tara a avut întotdeauna un comportament de divă și probleme de personalitate. Cu ani în urmă, era pe prima pagină a revistelor de scandal, făcând pereche cu Paris Hilton la cele mai nebunești petreceri.

De altfel, actrița a recunoscut în mai multe rânduri că nu a făcut cele mai bune alegeri în viață și că, dacă ar putea să o ia de la capăt, ar proceda diferit. ”N-aș mai ieși atât de mult și nu aș mai face atâtea nebunii”, a declarat ea.

Pe de altă parte, însă, viața sub lupa tabloidelor a făcut ca orice mișcare a ei să devină știre. ”Când am început să ies, nu eram conștientă de faptul că îmi voi pierde complet intimitatea, așa că făceam tot ce făceau tinerii de 21 de ani, însă ceea ce făceam eu afla toată lumea. Ar fi trebuit să fac alegeri mai înțelepte legat de locurile în care mergeam și activitățile pe care le făceam. În final, totul m-a ajuns din urmă și s-a schimbat totul”, mai declară vedeta.

Tara a fost de trei ori logodită, însă niciodată căsătorită. Deși are 42 de ani, încă nu și-a luat gândul de a avea copii. ”Mă gândesc să am copii, cu siguranță – toți prietenii mei care au spun că e bucuria supremă, așa că mi-ar plăcea să am și eu într-o zi”, a mai spus vedeta.

Citește și: