Tara Reid era văzută ca o tânără speranță a cinematografiei în anii 2000, după apariția sa în comedia „American Pie”, unde a interpretat-o pe Vicky. Însă, ulterior vedeta a devenit mai cunoscută prin prisma scandalurilor în care a fost implicată decât pentru cariera ei, ea ajungând să aibă probleme grave cu drogurile și alcoolul.

Tara şi-a început cariera la şase ani, iar în adolescenţă apărea deja în peste 100 de reclame, pentru că frumuseţea ei nu putea trece neobservată. Blondă cu ochi albaștri și chip angelic era o prezență greu de ignorat la evenimente, atrăgând toate privirile, dar operatiile estetice si consumul excesiv de alcool si droguri și-au pus amprenta pe trupul ei.

În 2015, niște imagini cu ea în costum de baie au șocat mapamondul, acestea fiind greu de privit. Aceasta a apărut pe o plajă din Miami, fiind doar piele și os. Operațiile estetice exagerate și gresite i-au stricat complet trupul frumos. Fotografiile au stârnit îngrijorare în rândul fanilor și mulți au acuzat-o că ar fi anorexică.

Tara Reid împlineste anul acesta pe 8 noiembrie 47 de ani, dar e în continuare extrem de slabă. Actrița a vorbit recent despre operațiile estetice și a mărturisit și ea că și-a distrus abdomenul după o operație de liposucție pe care o regretă și în ziua de azi.

profimedia-0098355351SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Tara Reid s-a concentrat acum pe carieră„Deși eram slabă, mi-am făcut o liposucție pentru că îmi doream un abdomen cu pătrățele. Aveam o formă frumoasă a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat și s-a lasat. Nu pot să spun cu mâna pe inimă că nu o să-mi mai fac niciodata operații estetice, o să văd dacă-mi schimb părerea pe mășura ce înaintez în vârstă. Deocamdată, sunt multumiță de corpul meu. Suferințele fizice și psihice prin care am trecut după liposucție au fost îngrozitoare”, a povestit Tara Reid.

De Valentine’s Day ea a fost fotografiată de paparazzi la ieșirea din restaurantul Craig’s din Los Angeles, acolo unde acinat împreună cu iubitul ei cu 10 ani mai tânăr, Nathan Montpetit-Howar.

Cu toate acestea, actrița s-a concentrat pe carieră și a avut un program foarte încărcat, anul acesta numele ei apărând în peste 10 filme, precum „Bleach”, ”Baby Bulldog”, ”Attraction to Paris”, ”Mummy Dearest”, ”The Wrong Cheerleader Coach”, ”Attack of the Unknown” sau ”5th Borough”.

Citește și: Dana Nălbaru a pus o nouă imagine cu ea și a iscat un val de reacții

xLa 27 de ani a renunțat la fotbal, pentru a se căsători cu o multimilionară de 45 de ani: „Mama a început să plângă când a aflat de relația noastră”