Actrița, care nu avea probleme de sănătate, a fost găsită leșinată în casă, de către familie, de Crăciun. S-a întors acasă, după ce își plimbase câinele, și pur și simplu s-a prăbușit.

Nu avea probleme de sănătate majore, iar în zilele de dinainte vorbise cu mulți prieteni la telefon, pe video.

A fost dusă la spital, conectată la aparate, dar nu și-a revenit. Duminică seara a plecat dintre cei vii – mai scria presa străină, menționând că, până în acest moment, nu a fost anunțată o cauză a morții.

Răsturnare de situație

Ulterior, marți dimineața, purtătorul de cuvânt al actriței, Mike Pingel, a anunțat că aceasta nu a murit, ea fiind încă în viață, la spital. Și el, la rândul său, fusese anunțat de decesul Tanyei. A aflat însă, ulterior, de la spital, că aceasta era încă în viață.

Tanya Robert are un palmares impresionant. Actrița a apărut în pelicule precum „Body Slam”, „„Night Eyes” sau „Inner Sanctum”, dar şi în seriale celebre precum „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Fantasy Island” sau „That ’70s Show”.

După o carieră de succes pe platourile de filmare, vedeta de la Hollywood s-a dedicat activităţii de producător. Tanya Roberts a fost măritată, între 1974 şi 2006, cu Barry Roberts, cu care însă nu a avut copii.

Vezi și Linda Gray trece prin clipe grele. Fiul ei a murit la doar 56 de ani

Citește și:

Primul divorț al anului! Își spun „Adio”, după 18 luni de căsnicie

Victor Slav o arată în sfârșit pe iubita lui. Femeia seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! ”Tot pe stilul… Ai niște gusturi proaste”