În urmă cu două luni, Tania Budi a decis să recurgă în secret la prima sa intervenție chirurgicală pentru a rezolva o problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor. Este vorba de o situație frecvent apărută după vârsta de 40 de ani: pielea de la nivelul pleoapelor și cea deasupra ochilor se lasă ori se formează pliuri inestetice, care duc la un aspect neodihnit al chipului, per ansamblu.

În aceste condiții, tratamentele clasice, la salon, nu mai dau rezultate și este necesară intervenția unui medic chirurg. Și tocmai asta a făcut Tania Budi.

„Arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn”

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit”, a declarat vedeta.

Tania Budi s-a lăsat operată, iar rezultatul este cel așteptat. Intervenția, care a necesitat anestezie locală, a durat doar 45 de minute. Vedeta, care oricum arăta excelent, e întinerită cu câțiva ani!

”Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi pentru Click!.

Vezi și Tania Budi, accident oribil: ”Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și:

Pepe: ”Ca bărbat singur, îmi trăiesc viața așa cum consider”

A divorțat de tatăl fetiței ei și acesta a uitat de copil. Roxana Ciuhulescu face mărturisiri dureroase: ”Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei”