Tania Budi adoră să pozeze senzual și nu are nici un motiv să nu o facă. Pe pagina ei de Instagram sunt o mulțime de poze cu ea în costum de baie, dar parcă cea mai recentă, publicată doar pe InstaStory, este cea mai sexy de până acum. Blondina aratp senzațional într-un costum de baie alb, decoltat, care îi pune în evidență toate rotunjimile.

La 54 de ani, puține vedete arată așa, dar iată care e secretul Taniei Budi! „Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză”, spunea vedeta despre regimul ei. „Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă”, puncta Tania, pe Instagram, ușor ironic, dar dorind să sublinieze faptul că porcul nu se îngrașă în ajun, ci îți trebuie constanță și ambiție pentru a arăta bine.

tania-budi-12SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De ce nu vrea Tania Budi să se mărite

Tania Budi a avut mereu o mulțime de pretendenți, a iubit bărbați celebri, printre care Dan Bittman și Lucian Viziru, însă nu a vrut niciodată să ajungă în fața altarului. „Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani.

Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, spunea Tania Budi, la Antena Stars.

Citește și: 5 vedete trecute de 50 de ani, poze curajoase în costume de baie

Citește și: Tania Budi, prima operație estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte și după