Frumoasa vedetă recunoaște că a fost înșelată și chiar a iertat. Cumva, a înșelat și ea, dar nu în întreaga accepțiune a cuvântului. Iată ce spun ela acest capitol.

De-a lungul vremii, actrița s-a iubit cu mulți bărbați celebri, printre aceștia aflându-se Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea. Ba chiar a avut și iubiți mult mai tineri decât ea. Cea mai recentă relație a fost cu un bărbat despre care actrița spune că ‘’are exact jumătatea vârstei mele’’.

54-de-ani-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Pentru mine, asta este înșelat!”

Deși este frumoasă de pică, Tania Budi nu a fost scutită de infidelitatea partenerilor ei. Într-un inetrviu recent pentru Antena Stras, actrița a mărturisit că a iertat și astfel de momente în viața ei.

‘’Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea.

Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea.

Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur”, a declarat ea, detaliind apoi ce înseamnă trădare, din punctul ei de vedere.

”Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat.

Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine’’, a declarat Tania Budi pentru sursa citată.

Vezi și Imagine rară cu fratele și mama Taniei Budi! Genele bune s-au transmis la amândoi!

Citește și:

Artistul nostru se întoarce pe scenă la 5 ani după moartea fetei sale. Patricia a murit de leucemie, iar de atunci artistul nici ziua de naștere nu și-o mai serbează

La 53 de ani, Marc Anthony s-a logodit din nou. Aleasa lui abia a împlinit 23 de ani și este o Miss cu acte în regulă