Frumoasa vedetă este foarte preocupată de felul în care arată, însă nu la modul exagerat, așa cum se întâmplă în cazul multor tinere.

„Pentru ele există numai esteticul , pentru generația asta. Trebuie să ai educație, bun simț. Măcar să iei Bac-ul. Să te duci la estetician tot timpul… În momentul în care nu știi să ai grijă și de tine, atunci nu ai cum să fii o femeie cu adevărat.”, a spus Tania Budi, în cadrul interviului pentru Antena Stars, referindu-se la femeile din generația actuală.

Are sau nu operații estetice?

Tania Budi a recunoscut că a trecut pragul medicului estetician, însă doar pentru mici intervenții, non-invazive, nimic mai mult de atât. Totodată, vedeta a ținut să precizeze că un procentaj mare din modul în care arată se datorează genei pe care a moștenit-o din familia sa.

„Nu am operații estetice. Am grijă de prospețimea tenului. Am intervenții non-invazive. Mă ajută și natura, pentru că 90% este gena. Pe lângă asta, am grijă și de alimentație, dar nu mă duc la extreme.”, a mai spus Tania Budi.

Vedeta a vorbit deschis și despre viața personală și cum vede căsătoria.

A mărturisit că nu de puține ori partenerii pe care i-a avut au vrut să o conducă la altar, însă dintr-un motiv sau altul, situațiile au luat alte întorsături.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt.

În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani.

Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa.”, a mai spus vedeta.

Vezi și Cum arată mama Taniei Budi! De aici a moștenit Tania ochii!

Citește și:

Prințul Harry, Meghan și Archie au făcut publică felicitarea lor de Crăciun. E complet diferită de cele ale Familiei Regale!

Cristina Joia a fost din nou operată la nas: „Operaţia nu a fost uşoară, a durat cinci ore”