N-a fost o simplă căzătură. Vedeta s-a ales cu o coastă fisurată și, timp de câteva ore, și-a pierdut memoria.

Tania, în vârstă de 53 de ani, recunoaște că nu-și luase toate măsurile de precauție. În momentul accidentului nu purta casca.

După impactul cu solul, Tania a rămas inconștientă preț de câteva secunde, iar mai apoi i s-au șters din memorie circa doi ani, crezând că are 51 de ani și nu 53, scrie Wowbiz.

Chiar dacă a fost o căzătură serioasă, medicii au asigurat-o că în două luni va fi refăcută complet.

Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse”

„ Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore.

În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc. Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea.

Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi întrebam ce s-a întâmplat.

Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: ‘ dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?.

Și prietena mea m-a întrebat: ‘dar câți ani ai? 51 de ani, ziceam eu. Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse.

Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă, în viața mea. Creierul blochează automat neuornii în a comunica între ei imediat dupa un șoc și probabil s-a întâmplat acest fenomen.

Data viitoare când voi cădea mi-as dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani”,  a spus, mai în glumă, mai în serios, Tania Budi.

Vezi și Tania Budi, adevărul despre operațiile estetice și de ce nu s-a căsătorit până acum

Citește și:

Imaginea cu Florin Ristei și Naomi Hedman cu care au cucerit internetul: ”Ai și cerut-o?”

Reacția Gabrielei Cristea după ce Maria Constantin a spus despre ea că e o femeie rea