Elena Udrea se bucură alături de fiica ei, Eva Maria, și iubitul ei, Adrian Alexandrov, de câteva zile însorite la malul mării.

Fostul ministru s-a dus cu familia în Delta Dunării, iar iubitul celebrei blonde, a făcut publice pe contul lui imagini cu ei în vacanță. Astfel, cei trei s-au fotografiat pe plaja Sfântul Gheorghe, iar de departe cea care a atras atenția fanilor a fost micuța Eva Maria. Cu părul blond și ochii albaștrii, micuța este adorabilă și seamănă perfect cu mama ei, iar în luna septembrie va împlinin deja 3 anișori.

Fosta blondă de la Cotroceni a trecut prin experiențe grele de-a lungul anilor, însă a reușit să găsească persoana care să o susțină și să o înțeleagă. Ea pare foarte fericită alături de Adrian Alexandrov, chiar dacă bărbatul e mai tânăr cu 11 ani,mărturisind că au o relație foarte frumoasă.

elena udrea si famSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp.