La cei 74 de ani, Sylvester Stallone este un familist convins, chiar dacă a trăit tot timpul înconjurat de cele mai frumoase femei. Actorul și Jennifer Flavin trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar pe 17 mai au împlinit 24 ani de căsnicie, eveniment pe care cei doi l-au marcat inclusiv pe rețelele de socializare.

Cei doi au decis să spună „DA” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, pe 17 mai 1997, când actorul era în plină glorie.

Cum s-au lăsat fotografiați cei doi și ce mesaj i-a transmis Sylvester Stallone

De ziua lor, starul de la Hollywood și-a surprins cei 3 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o fotografie în care apare alături de cea care pe care o iubește de mai bine de 24 ani.

View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

„O aniversare fericită a celor 24 de ani de căsnicie. Timpul zboară, dar am o viață binecuvântată. Mulțumesc soției și familiei mele”, a scris Sylvester Stallone la descrierea imaginii.

Instantaneul a strâns aproape jumătate de milion de aprecieri.

Ce atrage atenția este frumusețea și tinerețea soției actorului, care, deși nu ai crede, are 52 de ani! Are trei copii cu actorul: Sophia Rose (24 de ani), Sistine Rose (22 de ani), și Scarlet Rose (18 ani). Toate trei fetele au moștenit frumusețea mamei lor.

Vezi și Sylvester Stallone e de neconsolat. Mama lui, un munte de energie, a murit la 98 de an. Femeia ridica greutatăți zilnic și la această vârstă

Citește și:

Fiica cea mică a lui Adrian Mutu a împlinit 13 ani. Maya este copia fidelă a mamei ei

Cine este blonda alături de care a fost surprins Alexandru Ciucu?