La cei 77 de ani, Sylvester Stallone este un familist convins, chiar dacă a trăit tot timpul înconjurat de cele mai frumoase femei. Actorul și Jennifer Flavin au dat uitării tentativa de divorț, iar pe 17 mai au împlinit 26 ani de căsnicie. Cei doi au decis să spună „DA” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, pe 17 mai 1997, când actorul era în plină glorie. Au împreună trei fete: Sophia Rose (27 de ani), Sistine Rose (25 de ani), și Scarlet Rose (21 ani).

Îi vom admira, pe toți, în cel mai nou serial documentar, „The Family Stallone”, care va fi difuzat din 2 octombrie pe platforma de streaming SkyShowtime, anunță News.ro.

Sylvester Stallone a mai avut două soții înainte de căsnicia cu Jennifer Flavin. Acesta a fost căsătorit cu Sasha Czack din 1974 până în 1985 și cu Brigitte Nielsen, din 1985 până în 1987. Fotografa Sasha Czach i-a dăruit şi ea doi băieţi actorului. Seargeoh are 44 de ani şi este actor, iar Sage a murit în 2012, la 36 de ani, în urma unei ateroscleroze coronariene, o maladie cardiacă care se dezvoltă în artere.

Sylvester Stallone And Family On Holiday In South Of FranceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, Sylvester Stallone, de trei ori nominalizat la premiile Oscar, permite accesul camerelor în intimitatea căminului său, unde joacă cel mai important rol al vieţii sale: cel de părinte. Noul serial în care apare Stallone, alături de cele trei fiice şi soţia sa, oferă o perspectivă unică asupra uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.

Cu ce se ocupă soția și fiicele lui Sylvester Stallone

Sylvester Stallone: Pentru întreaga lume, el este bărbatul, vedeta şi legenda – pentru fiicele lui, doar tata. În timp ce este capul de afiş al unor succese de box office, acasă se concentrează să-şi construiască viitorul şi se îngrijeşte de trei femei independente şi ambiţioase.

Jennifer Flavin Stallone: Născută şi crescută în Los Angeles, Jennifer este o femeie de afaceri inteligentă, coproprietară a mărcii de wellness Serious Skin Care. Are 55 de ani și arată fabulos.

Sophia Stallone: Cea mai mare dintre cele trei surori Stallone, Sophia (27 de ani) nu are niciun interes să calce pe urmele tatălui ei. Chiar dacă, alături de sora ei, Sistine, este în prezent gazda unui podcast, Unwaxed, Sophia încă îşi caută drumul în viaţă şi se concentrează pe pasiunile sale.

Sistine Stallone: Actriţă şi model, Sistine (25 de ani) porneşte într-o nouă călătorie ca regizor. În prezent, ea realizează primul lungmetraj.

Scarlet Stallone: Cea mai mică dintre surorile Stallone şi ultima care a plecat de acasă, Scarlet (21 de ani) se mută în propriul său apartament de la facultate. Ea şi-a propus să calce pe urmele tatălui ei şi să devină actriţă încă din copilărie, iar acum apare alături de Sylvester în noul său serial, „Tulsa King”.

profimedia-0024011219SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Trecutul întunecat al lui Arnold Schwarzenegger: o copilărie nefericită cu un tată abuziv, pierderea fratelui și ruperea căsniciei de 25 de ani, din cauza unui copil din flori

Citește și: Jean-Claude Van Damme are o fiică superbă. Are 27 de ani și i-a moștenit pasiunea pentru arte marțiale