Buza de sus, arcadele sprâncenelor, pomeţii, toate au fost modificate în urma injectării cu Botox. Așa că nu e de mirare că, odată cu ridurile, lui Stallone i-a dispărut și mimica feței ce pare acum încremenită, dar și zâmbetul altă dată celebru.

Recent, fostul Rambo a apărut la un eveniment public cu fața aproape „paralizată” de atâtea intervenții estetice.

‘The Suicide Squad’ film premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 2 Aug 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Sylvester Stallone „inspirat” de pasiunile mamei sale

Se pare că Sylvester Stallone a moștenit pasiunea pentru intervențiile chirurgicale la nivelul feței de la mama sa, Jackie Stallone, o adevărată legendă a Hollywood-ului.

Ea s-a stins din viață anul trecut la 98 de ani, fiind cea care i-a insuflat fiului ei și dragostea pentru întreținerea trupului. Jackie a lucrat o vreme inclusiv ca acrobată și a devenit prima femeie care a avut o emisiune zilnică de fitness.

Își deschisese chiar o sală de gimnastică destinată în exclusivitate femeilor. A fost tot timpul în formă, având mare grijă de corpul ei.

Însă Jackie nu a ascuns niciodată faptul că și-a făcut operații estetice, unele mai puțin reușite decât altele, spre deosebire de fiul ei Sylvester.

Foto: Hepta; Profimedia

Citește și: Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei

Detaliul din certificatul de naștere al fiicei lui Harry i-a supărat foarte tare pe britanici. Ce apare în document