Actorul a postat pe Instagram o înregistrare cu el, pentru a le arăta fanilor noul look. Are părul complet alb, un gest îndrăzneț din partea sa, ținând cont că până acum întotdeauna s-a vopsit.

v

 

View this post on Instagram

 

Sometimes I wake up I feel like doing nothing. Just relaxing. Just very true. If anyone says different, they’re lying – it’s human nature. Then you roll over, get a little mad at yourself, and realize to get anywhere you’ve got to make a deposit in the GOAL BANK. So, I’ll go back to my favorite phrase and do it!! #KeepPunching

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Chiar dacă gurile rele spun că are multe operații estetice la activ, tot își arată anii. Arată exact ca un bunicuț, oricât de mult ar încerca să treacă drept un bărbat mai tânăr, în putere.

Totuși, fanii loiali i-au lăudat look-ul, lăsându-i comentarii de genul: ”Sunt mândru de tine cu părul tău argintiu” sau ”Sly, arăți minunat!”.

”Păstrează-ți părul cărunt”, îl sfătuiesc mai multe persoane, asigurându-l că i se potrivește de minune noua înfățișare.

Căsătorit de trei ori, tată a cinci copii

Actorul este căsătorit de 23 de ani cu Jennifer Flavin. Înainte de aceasta, a mai fost căsătorit de două ori și este tată a cinci copii: 2 băieți și trei fete.

Chiar și la această vârstă, starul din Rambo duce încă o viață foarte activă, Nu are de gând să renunțe prea curând la actorie, a dat el asigurări.

Vezi și La 55 de ani a născut, dar nu se oprește aici. Anunțul făcut de fosta soție a lui Sylvester Stallone

Citește și: