Chiar dacă a trecut deja printr-o căsnicie eșuată, Syda a decis că este pregătit să facă, din nou, pasul cel mare. Astfel că fostul soț al Elenei Băsescu și-a unit ieri destinul cu cel al frumoasei sale partenere, Sheila.

„Amândoi am zis „Da-ul” hotărât”, a declarat pentru Antena Stars Bogdan Ionescu, la 4 ani de la divorțul de Elena Băsescu.

Pentru că deja și-au dat seama că sunt suflete pereche, cununia civilă nu a fost deloc una emoționantă pentru cei doi, după cum a declarat cea care a devenit doamna Ionescu.

„Sunt Ionescu de astăzi. Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu.”, a spus Sheila.

Când și unde va avea loc petrecerea

Marea petrecere urmează să aibă loc pe data de 3 octombrie, într-o locație privată și departe de ochii curioșilor. Bogdan Ionescu și Sheila vor sărbători la Cirigan Palace Kempinski, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Istanbul, poziționat pe malul Bosforului.

Un apartament în superbul palat costă 3.500 de euro pe noapte, iar invitații vor fi tratați regește, atât din punct de vedere culinar – preparatele fiind mixte, din bucătăria românească și internațională, cât și din punct de vedere al confortului.

Cine este Sheila

Bogdan Ionescu (40 de ani), sau Syda, cum îl cunoaște toată lumea, a divorțat în anul 2016 de Elena Băsescu, dar nu a stat singur în toată această perioadă. A avut o relaţie mai lungă cu Maria Grigoriu, însă după despărţirea de ea, a mai bifat câteva relaţii pasagere. De un an s-a cumințit și tot de atunci e de nedespărțit de Sheila Giafer, cu origini turcești. Aceasta i-a cunoscut și copiii pe care Syda îi are cu Elena Băsescu, pe Sofia Anais și pe Traian Jr., cei patru mergând în mai multe vacanțe împreună.

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune”, declara Syda la un moment dat.

”Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni la un post tv.

Cât despre Sheila, aceasta are o carieră depeste 15 ani în imobiliare.

Vezi și Ce-o fi în sufletul Elenei Băsescu? Bogdan Ionescu, alias Syda, se căsătorește! Detalii despre aleasa lui, dar și despre nunta anului

Citește și:

Cum arată Andreea Ibacka fără pic de machiaj. E răpitoare în costum de baie, lângă piscină

Shannen Doherty, mesaje de rămas bun: ”Sunt lucruri nespuse!”