Aflată la un eveniment la care participa și monarhul, zilele trecute, actrița de Oscar a vrut neapărat să o cunoască pe regină, așa că pur și simplu s-a dus la ea și i-a strâns mâna. Regina i-a adresat unul dintre faimoasele sale zâmbete, dar nu se știe ce a gândit, ea fiind practic insultată în văzul tuturor.

Susan Sarandon a insultat-o pe regina

Ce nu știa actrița în vârstă de 71 de ani e faptul că nimeni nu are voie să se apropie și să abordeze astfel monarhul. Protocolul cere ca ea să fi așteptat să fie prezentată reginei întâi și să nu o abordeze direct sub nicio formă. Apoi, regina ar fi trebuit să îi adreseze prima o vorbă, abia apoi având și ea permisiunea de a-i vorbi.

Cât despre a-i strânge mâna, cu atât mai puțin e permis un astfel de gest.

Nu a fost singurul moment bizar de la eveniment în care să fie implicată Susan, cunoscută din filme ca ”Thelma & Louise”. Prințul consort Philip, în vârstă de 96 de ani, prezent și el lângă regină, a ignorat-o complet pe Susan Sarandon, cel mai probabil pentru că nu avea idee cine este. A vorbit cu regina Elisabeta, dar nici nu a băgat-o în seamă pe actrița septuagenară, cu o carieră impresionantă.

Foto: Hepta

Vezi și Incredibil! Meghan Markle a încălcat iar protocolul regal. Uite ce gest considerat impardonabil a făcut chiar lângă regină!

Citește și: