Îmbrăcați elegant, privindu-se cu dragoste și ținându-se în brațe. Așa au apărut pe Internet Andreea Marin și iubitul ei, fostul consul Adrian Brâncoveanu. Diferența de vârstă de 11 ani dintre ei este insesizabilă. Andreea Marin a avut un anunț important de făcut: a împlinit cinci ani de relație cu bărbatul care a făcut-o să creadă, din nou, în dragoste.

Andreea Marin și iubitul, apariție de senzație

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin, lăsând loc de mult suspans și de multe interpretări. Oricine se poate gândi la o cununie civilă, ținând cont că și cu Ștefan Bănică, și cu Tuncay Ozturk, Zâna s-a căsătorit în secret.

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”

Citește și: Andreea Marin a spus cu subiect și predicat ce relație are acum cu foștii soți. Ştefan Bănică Jr. e singurul cu care…

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Marin, despre începuturile relației cu Adrian

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc din mai 2017 și vedeta a recunoscut că s-au întâlnit într-un moment al vieții în care ei nu îi era bine deloc: tocmai își pierduse tatăl. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viața în martie 2016, la vârsta de 70 de ani. ”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, povestea vedeta.

Andreea Marin, trei căsnicii

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, cu Cristian Gheorghiță, dar mariajul nu a durat mult. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. La fel s-a întâmplat și cu Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj.

Citește și: Cum arăta Andreea Marin în copilărie și adolescență. Fotografii în premieră!

Citește și: Andreea Marin, despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: ”E sufletul meu pereche”. Care e secretul relației lor