Juratul a fost sărbătorit chiar la platoul de filmare, cu multe momente frumoase puse la cale fie de echipa de producție, fie de prietenii acestuia. Așa se face că fix la miezul nopții, marți spre miercuri, când încă nu se încheiaseră audițiile, chef Cătălin Scărlătescu a fost extrem de fericit să constate că în spatele ușilor unde de obicei stau concurenții se află prietenii lui, care au venit la filmare cu un tort, special pentru a-i cânta „La mulți ani”.

Cadou în paste carbonara de la chef Dumitrescu

Și colegii de jurizare, chef Dumitrescu și chef Bontea, au ținut să deschidă ziua de filmare cu „La mulți ani”, așa cum de altfel i-au cântat simpaticului bucătar toți colegii din echipă. O promisiune mai veche de-a lui chef Florin, lansată în multele schimburi de glume și ironii pe care chefii și le fac la filmare, s-a materializat miercuri: chef Dumitrescu i-a gătit lui chef Scărlătescu, de ziua lui, paste carbonara, după o rețetă personală de care acesta e foarte mândru.

Burgeri de la concurenții din primul sezon

De-a dreptul uimit a fost chef Cătălin să vadă că la jurizarea pe nevăzute, în fața lor sosesc trei farfurii cu burgeri. Și nu orice fel de burger, ci unii care seamănă foarte bine cu cei pe care îi face el. Iar degustarea acestora l-a făcut pe chef Dumitrescu să exclame: „Ăștia sunt burgerii tăi. Cred că în spatele ușilor se află cineva care te cunoaște foarte bine sau care ți-a studiat burgerii.” Cu ochii cât cepele, chef Scărlătescu a strigat: „Stelică, tu ești?”, făcând referire la unul dintre bucătarii pe care îi are în subordine de ani de zile. Numai că porțile odată deschise, în fața juraților au pășit Cătălina, Raluca, Manole și Cătălin, concurenții din echipa roșie din primul sezon, care i-au cântat și l-au felicitat pe chef Scărlătescu, oferindu-i în dar o farfurie personalizată. „Voi nu trebuia să fiți la mare, la restaurant, să munciți?”, i-a întrebat acesta îmbrățișându-i.

La rândul lui, copleșit de mesajele, de gândurile bune și de surprizele de ziua lui, chef Scărlătescu a ținut să pregătească chiar la platoul de filmare celebrele preparate care îi poartă semnătura, de la burgeri la cârnați speciali și chifle pufoase, cu care să-i răsfețe pe toți cei aflați acolo.

Credit foto: Antena 1 (Diana Oros)

Credit foto: Antena 1 (Diana Oros)

 

Credit foto: Antena 1