Starul din „Femeia Fantastică” le-a oferit fanilor ei surpriza zilei. La doar o zi după ce a urcat pe scena de la Globurile de Aur, actrița, în vârstă de 35 de ani, a dat marea veste.

Anunțul l-a făcut cu ajutorul unei fotografii, în care apar soţul ei, Jaron Varsano, şi cele două fiice ale lor, Alma (9 ani) şi Maya (3 ani), și toți trei stau cu câte o mână pe burtica ei, abia vizbilă. „Iată-ne din nou”, a scris actrița la descrierea imaginii.

La Globurile de aur, Gal a apărut pe scena de la hotelul Beverly Hilton  din Beverly Hills, una a avut loc una dintre galelele de decernare a premiilor, într-o rochie albă, scurtă și largă, ce i-a ascuns bine burtica de gravidă.

Sotul-si-fiicele-lui-Gal-GodotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gal Gadot şi Varsano s-au căsătorit în 2008. Actriţa, care a mai jucat în filme precum cele din seria „Fast and Furious”, va fi văzută anul acesta în „Death on the Nile” a lui Kenneth Branagh şi în „Zack Snyder’s Justice League” şi urmează să facă parte din distribuţia remake-ului „Cleopatra” şi din cea a „Wonder Woman 3”.

„Sună siropos, dar m-am simțit ca Femeia fantastică când am născut. În momentul în care naști, te simți ca un zeu. „Oh, Dumnezeul, am făcut asta! Cel mai bun lucru din lume este să devii mamă și să aduci pe lume o nouă viață”, a spus Gal, într-un interviu mai vechi.

Citește și:

Ce copii frumoși are Enrique Iglesias. Fiica lui cea mică a împlinit un an și e adorabilă!

Cum arată și cu ce se ocupă Anca Neacșu, la 19 ani de când a părăsit trupa Asia. De ce a învățat artista limba turcă