Victor Slav susține că  are așteptări uriașe de la acest proiect și este nerăbdator de reîntâlnirea cu fanii.

„Vom face un adevarat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potriveste perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piața media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă aceasta industrie. De abia astept reîntălnirea cu fanii nostri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip”, a declarat Victor Slav.

Noul late night show  “Vulturii de noapte”  se va difuza din toamnă.

Giani Kirita s-a facut remarcat prin evoluția spectaculoasă în primul sezon al reality-ului “Exatlon”, acesta fiind unul dintre concurenții cei mai puternici din tabăra Faimoșilor. Vedeta a povestit că asteaptă cu nerăbdare să aduca buna dispoziție celor din fața micilor ecrane și că unicitatea caracterului fiecaruia dintre cei trei aflatț la cârma emisiunii va face un adevarat spectacol.

Cătălin Cazacu, campionul de motociclism viteză, fost concurent la “Exatlon” si prezentatorul show-ului de la Kanal D, “Cash Taxi”, crede cu tarie in acest nou format la carma caruia se va afla, alaturi de ceilalti doi colegi de platou, si afirma ca ei vor avea ingredientele necesare unui spectacol pe cinste, in fata micilor ecrane.

“Asocierea intre noi trei va fi clar, demna de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoastem foarte bine pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna, intr-o perioada foarte scurta. Cred ca Victor Slav, de cealalta parte, este cel care ne va tine pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste”, a povestit Catalin Cazacu.

Andreea Mantea a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Andreea Mantea și Victor Slav au rămas fără emisiunea WOWBiz, după ce conducere postului a decis ca aceasta să nu se mai regăsească în grila de toamnă.

Cu toate acestea, Andreea Mantea a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu și  va prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”. “Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte din acest proiect care imi este atat de drag si cred eu ca mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul pentru a-si gasi dragostea. Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, spune Andreea Mantea.

 

Citește și: