Fosta vedetă Pro Tv își construiește o adevărată carieră la Bollywood. După ce s-a lansat în muzică, aceasta va juca și în cel de-al treilea film al seriei „Dabangg ”, alături de Salman Khan.

Fratele starului, Arbaaz, care va regiza „Dabangg 3”, i-a oferit Iuliei un rol extrem de interesant, unde cei doi vor fi iubiți, însă aceasta nu o va înlocui pe actrița principală Sonakshi Sinha.

„Deși suntem îndrăgostiți de cuplul Salman și Sonakshi din Dabangg, va fi amuzantă să vedem că Salman Khan și Iulia împărtășesc un traseu romantic”, a spus o sursă.

 

@beingsalmankhan with @vanturiulia ❤ #SalmanKhan #iuliavantur

A post shared by Salman Khanᵀᵘᵇᵉˡᶦᵍʰᵗ Raja (@devoteeofsalman) on

Între timp, indienii au numai cuvinte de laudă la adresa Iuliei, care și-a făcut debutul în muzică în India cu albumul „Aap se Mausiiqui” , realizat împreună cu Himesh Reshammiya.

„Aprecierea pe care am primit-o după lansarea melodiei ” Every night and day ” se datorează Iuliei Vântur. Din punctul meu de vedere, cel de ecompozitor al acestui cântec, ea a facut acest cântec să sune foarte bine  foarte proaspat”, a spus Himesh.  Ei bine, acum că iubita lui  Salman i-a impresionat pe toți cu vocea ei, ea este gata deja să-și dezvăluie abilitățile de actriță.

CItește și:

Nu mai există îndoială! Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu. După o vacanță romantică în Maldive, ei au fost surprinși împreună la o nuntă