Bradley Cooper și Lady Gaga tocmai au lansat o melodie, ”Shallow”, în care Bradley Cooper cântă nu doar la chitară, ci și din voce. Și o face cu talent, semn că actorul nu e la prima încercare.

Piesa, postată pe YouTube joi, a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 32.000 de vizualizări. Iar fanii sunt de-a dreptul cuceriți de Cooper. Cum piesa face parte din coloana sonoră a unui film care urmează să fie lansat, ”A star is born”, în care ambii joacă, fanii sunt convinși că piesa va fi distinsă cu Oscar, la următoarea gală, de anul viitor.

”Am fost cucerită de vocea lui, pentru că adevărul e că sunt oameni care pot cânta perfect din punct de vedere tehnic, dar nu au pic de suflet. Bradley cântă din suflet și știe să spună o poveste atunci când cântă. Imediat mi-am dat seama de asta”, a mai spus cântăreața, care a recunoscut că are prejudecăți legate de actorii care interpretează roluri de cântăreți, dar că în cazul lui Cooper și-a dat seama imediat că e un adevărat ”star rock”.

Într-un interviu recent, în care Lady Gaga vorbea despre acest proiect, cântăreața a mai făcut o destăinuire: a spus că înainte de a lansa primul single, chiar la începutul carierei ei, multă lume din show-biz a încercat să o convingă să-și opereze nasul. A refuzat, însă, pentru că e o rebelă și e genul de persoană care făcea întotdeauna invers față de felul în care i se spunea să procedeze.

În plus, mai spune ea, ”Îmi iubesc nasul italian”. Vedeta în vârstă de 32 de ani are origini italiene și e foarte mândră de asta.

Vezi și Sunt puși pe fapte mari: Bradley Cooper și Irina Shayk duc relația la nivelul următor

Citește și: