Actorul Gabriel Garko, cunoscut şi în România graţie rolurilor din seriale precum „Onoare şi respect”, a luat pe toată lumea prin surpridere, el anunțând că e gay.

actorul-are-48-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Actorul a făcut anunțul la TV, afirmând că pandemia i-a dat timp să se gândească mai mult la el. I-a trebuit actorului mult curaj pentru a face acest pas, dar se pare că a fost nevoie de o pandemie în care, aşa cum a spus el, şi-a pus masca anti-virus, dar şi-a scos cealaltă mască.

Garko știe că a dezamăgit multe femei cu anunțul său, dar afirmă că nu a mai suportat să mintă despre orientarea lui sexuală și, practic, despre persoana sa.

„Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani”, şi-a început Gabriel confesiunea. „Eu şi Riccardo trăiam împreună, dar în afară prezentam o minciună. Când veneau prietenii la cină pe la mine, la sfârşitul serii, el se prefăcea că pleacă acasă. Apoi, după ce toţi prietenii plecau şi ei, el se întorcea la mine.

Iar când plecam în vacanţe, mereu eram într-un grup mai mare de prieteni, niciodată doar noi doi”, a mai spus starul de 48 de ani.

„Am fost tot timpul la filmări, atât de mult timp, încât am ajuns să mă identific cu bărbaţii cuceritori pe care îi interpretam. Asta cu atât mai mult cu cât, dacă ai orientarea mea sexuală, nu poţi face acest job. Sistemul îţi cere să fii heterosexual, iar tu trebuie să te prefaci.

La început, am luat totul ca pe un joc. Dar tot jucându-mă, m-am trezit blocat într-o maşinărie care îmi dicta mişcările şi jocul nu a mai fost atât de amuzant. Dar acum a venit momentul să-mi dau masca jos. De când nu am mai filmat, am revenit cu adevărat în propria piele şi m-am îndepărtat de rolul de sex simbol pe care îl cereau sistemul şi societatea de la mine. Mi-am dat seama că nu îmi era bine prefăcându-mă şi că trebuie să mărturisesc adevărul.

Părinţii şi surorile mele nu m-au judecat niciodată pentru alegerile mele, întotdeauna m-au protejat şi au ascuns acest lucru în faţa celorlalţi. Toţi cei de-acasă au ştiut asta despre mine înainte ca eu să devin actor. Apoi, am fost convins că, dacă mi-aş declara deschis orientarea sexuală, nu aş mai primi roluri. Am intrat într-un cerc vicios. Mă gândeam şi că publicul se va simţi păcălit dacă ar afla asta. Dar primul păcălit am fost eu”, a mai spus vedeta.

”Acum, însă, sunt cu un alt bărbat, cu care mă înţeleg foarte bine. E o poveste la început”, a declarat actorul. Imediat după aceste dezvăluiri, presa nu l-a scăpat din ochi pe Garko, surprinzându-l alături de noul său iubit, cu mult mai tânăr decât el.

Actorul a avut și relații cu femei, niciodată nu a fost atras de acestea total, așa cum i se întâmplă cu bărbații.

Legat de Eva Grimaldi, cea cu care a avut o relaţie – cel puţin în ochii publicului -, a spus: „Am fost cu Eva vreme de 8 ani. Eram un cuplu, dar tot ce lipsea între noi era sexul. Ne ajutam şi ne susţineam reciproc. Am iubit-o mult, dar nu aşa cum îşi imaginează lumea”.

Iar o altă iubită, Manuela Arcuri, a declarat după anunțul său: „E adevărat că am avut, la un moment dat, ceva bănuieli despre el, dar pentu mine totul a fost autentic cu Gabriel” a spus ea.

„Am fost îndrăgostită de el, iar între noi doi a fost o mare atracţie fizică. Relaţia noastră a fost scurtă, dar atât timp cât a durat, el a fost iubitul meu.

Nu mi-a spus niciodată nimic, erau unele bârfe, am avut şi eu nişte semne de întrebare, dar niciodată nu am avut siguranţa că este homosexual. Cu mine, el şi-a păstrat mereu masca de heterosexual. Cred că nu i-a fost uşor să se ascundă atât de bine şi atât de mult timp”, a mai spus Manuela.

Vezi și Povestea impresionantă a unui bărbat gay, care a înfiat o fetiță, a devenit virală. Fusese respinsă de 20 de familii!

Citește și:

Prințul Harry, mai slab ca oricând. Cele mai recente imagini cu el i-au îngrijorat pe fani

Cum arată Samantha Fox, la 54 de ani. În anii 80 înnebunea toți bărbații