El s-a mutat împreună cu familia lui timp de 5 luni  în Amsterdam și Belfast, unde a avut mai multe filmări, dar acum e bucuros să fie iar gazda emisiunii.

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet.”

Sezonul trecut, Corneliu Ulici a fost prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie

”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine.”, a declarat. Corneliu Ulici.

Și soția actorului, Dana Nălbaru, le-a pregătit o surpriză faniilor. Frumoasa artistă se pregătește să-și lanseze luna aceasta o noulă melodie, după cum a anunțat chiar ea pe pagina ei de facebook. „Sunt în aeroport, am mâncat, plec spre îmbarcare imediat. Am venit singura la Londra de data aceasta, Dragoș a rămas cu copiii și abia aștept sa ajung la ei. Am terminat ce-mi propusesem sa lucrez cu Julian, a fost o experienta extraordinara pentru mine și cred ca o sa va placa ce va ieși. În februarie intenționez sa aduc în atenția voastră ceva frumos, care sper ca va atinge inimi. Mai jos e o foarte scurta bucata din ce am cantat azi. Vă îmbrățișez și vă doresc o seara minunata!”, a anunțat Dana, încă din luna noiembrie.

Citește și: