Amber Heard a luat pe toată lumea prin surprindere după ce dezvăluit că a devenit mămică. Actrița de 35 de ani a făcut anunțul prin publicarea unei imagini cu fiica ei.

Fotografia emoționantă în care fosta nevastă a lui Johny Depp își ține la piept fetița le-a topit inimile internauților. Imaginea a adunat peste 300.000 de aprecieri și sute de comentarii în doar câteva ore.

“Sunt atât de entuziasmată să împart vestea asta cu voi. În urmă cu patru ani, am decis că vreau un copil. Mi-l doream în condițiile mele. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinelor noastre în acest fel. Sper să ajungem la un moment în care să fie ceva normal să nu ne dorim un inel pentru a avea un pătuț.(…) Fiica mea s-a născut în 8 aprilie 2021. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul restului vieții mele”, a scris actrița pe Instagram.

Numele micuței are o însemnătate specială pentru Amber. Mama actriței, care a murit anul trecut, purta numele de Paige.

În rândurile pe care le-a scris pe contul de socializare, Amber Heard a subliniat și faptul că își dorește ca femeile să conștientizeze că pot deveni mame indiferent de statutul marital. “Sper că vom ajunge în acel punct în care va fi normal să nu ne dorim un inel pentru a ne construi un cuib”.

Potrivit Page Six, fetița lui Amber a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, după ce medicii i-au spus acesteia că nu va putea să-și poarte niciodată copilul în pântece.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017, după doi ani de căsnicie. Divorțul lor a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume, după ce cei doi soți și-au adus reciproc acuzații grave.

Învingătoare în instanță a ieșit Amber Heard. Johnny Depp trebuie să-i plătească fostei neveste 7 milioane de dolari. Amber a declarat anterior că va dona toți banii.