“Sunt liberă, dar îndrăgostită!”, a declarat vedeta pentru Click. “Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului!”, a mai spus ea.

Deși fericită și împlinită, cântăreața nu se grăbește să facă următorul pas. Pur și simplu trăiește clipa. ”Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu, care a împlinit 43 de ani pe 11 iulie.

La petrecerea pe care prietenele ei au dat-o de ziua ei, vedeta a venit singură, pregătită să petreacă întocmai ca la 18 ani.

În sfârșit devine mamă?

Din căsnicia cu Bogdan Jianu, nu a rezultat niciun copil, deși Julia și-a dorit mult. Însă actualul ei iubit, John, este tatăl unui băiețel.

Julia Jianu si noul ei iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De Paște, vedeta l-a dus în casa părintească, la Piatra Neamț, pentru a-l prezenta mamei sale, semn că relația e una serioasă.

Vezi și Sfaturi pentru cupluri de la Goldie Hawn: ”Dacă ne căsătoream eram demult divorțați”. Sunt împreună de 35 de ani

Citește și: