Destăinuirea a fost făcută la ani distanță de Dinu Maxer. Artistul, medic conform pregătirii sale, și-a luat inima în dinți și a recunoscut ce vârstă avea Deea când a cunoscut-o și a intrat într-o relație cu ea. Ea avea doar 15 ani, iar el 32.

E motivul pentru care a ținut relația secretă timp de doi ani, a recunoscut el în emisiunea ”La Măruță”. Deea era, practic, o puștoaică pe cale să termine clasa a IX-a, dar a iubit-o mult din prima clipă și a știut că e femeia alături de care avea să-și petreacă viață.

De ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu

Pentru ea a trecut peste principiile sale. La acea vreme, nu voia să se căsătorească niciodată și nici să aibă copii. De fapt, acestea sunt și motivele pentru care se despărțise de iubita lui anterioară, celebra Nicoleta Luciu. Acestea și faptul că ea dorea să joace în telenovele, iar el nu era de acord. Recunoaște acum că era bolnav de gelos.

Ce nu suportă la soția lui

Dar alături de Deea și-a găsit fericirea. A cunoscut-o în 2005, după despărțirea de Nicoleta. Nu a fost o relație care să se suprapună peste cea cu Nicoleta, a dat el asigurări.

La capitolul defecte, Dinu, în vârstă de 48 de ani, menționează la soția sa faptul că, mai ales la începuturi, era dezordonată. Acum, e cam cheltuitoare, admite el. Și nu suportă la ea faptul că este foarte panicată în trafic, atunci când ea conduce, iar el stă în dreapta.

Vezi și Singurul lucru pe care Deea Maxer nu i l-ar ierta soțului ei, Dinu Maxer

Citește și:

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant de ziua tatălui său. Câți ani a împlinit Pavel Stratan și ce fotografie adorabilă a postat cântăreața

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au făcut în sfârșit partajul, la 10 ani de la divorț. Ce au avut de împărțit