Paparazzii ”au mirosit” evenimentul tocmai pentru că i-au văzut pe părinții mireseei, frumos gătiți și purtând pe brațe ceea ce părea a fi un cadou frumos ambalat. În curtea fermei au fost construite o capelă și un cort decorat cu flori albe, tocmai pentru marele eveniment.

Vedeta și alesul ei, cu 6 ani mai tânăr, au avut parte de o ceremonie restrânsă, la care au participat doar apropiații celor doi, scrie presa americană.

Rochie demnă de o vedetă!

Gwen, ca o adevărată vedetă nonconformistă ce este, a purtat o rochie albă impresionantă.

Ambii se află la al doilea mariaj. Vedeta a mai fost măritată timp de 13 ani cu Gavin Roosdale, asolistul trupei Bush, cel cu care are trei copii, iar Blake, cu Miranda Lambert, și ea cântăreață de country, timp de 4 ani.

cei-doi-si-canta-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Artista și sufletul său pereche sunt împreună din anul 2015, ei cunoscându-se imediat după divorț, iar logodna a venit pe neașteptate, în plină pandemie, în luna octombrie a anului trecut.

„@blakeshelton da, te rog!”, scria atunci Gwen Stefani. Blake i-a redistribuit fotografia, cu mesajul „Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”.

Vezi și Există viață după divorț! Marea cântăreață s-a logodit la 51 de ani!

Citește și:

Nou cuplu la orizont: Actrița Renee Zellweger se iubește cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr, și el celebru! Cum au fost surprinși cei doi

Kate Middleton se află în autoizolare, după ce a intrat în contact cu un bolnav COVID-19. Anunțul făcut de palatul Kensington