Publicul, care va vedea în direct la TV ceremonia, va avea prilejul să-l asculte pe Andrea Bocelli, care a fost rugat să cânte la petrecerea de după cununia religioasă.

Întocmai ca în cazul nunții lui William sau Harry, mirii vor călători cu caleașca. Din alaiul lor vor face patre, așa cum era de așteptat, prințul George, dar și prințesa Charlotte, responsabilă cu împrăștierea petalelor de trandafir, la fel ca și fata lui Robbie Williams, Theodora Rose, în vârstă de cinci ani.

Cât privește domnișoara de onoare, aceasta va fi sora miresei,prinșesa Beatrice, necăsătorită.

Tortul va fi unul atipic pentru o nuntă în familia regală. Tradiția cere ca acesta să fie unul de fructe, însă mireasa și-a dorit unul de ciocolată și a ales deja un cofetar din Londra, Sophie Cabot, care se va ocupa de el.

Invitați de primă mână

În ceea ce privește invitații la nunta pentru care însăși regina și-a dat binecuvântarea, pe listă sunt atât cântărețul Ed Sheeran, cât și Ellie Goulding, Victoria Beckham, Elton John, Cara Delevingne, dar și fostele iubite ale prințului Harry, Chelsy Davy și Cressida Bonas. Cum mirele e partener de afaceri cu George Clooney, se așteaptă ca și acesta, împreună cu soția lui, Amal, să fie prezenți, alături de circa 500 de persoane.

Vor asista la ceremonie, întocmai ca la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, și 1.200 de oameni obișnuiți.

În ceea ce privește rochia, mireasa nu a vrut să destăinuie nimic altceva decât că designerul e unul din granițele regatului. Prin urmare, rochia va fi creată de Stella McCartney, Emilia Wickstead, Erdem, Vivienne Westwood, Gainsbourg, Ralph & Russo, Alexander McQueen sau Stella McCartney.

Ca o ciudățenie, nu va exista nimic din plastic la ceremonie, aceasta fiind dorința miresei, o ecologistă convinsă.

Scandalos sau familia regală britanică se schimbă?

Ea și logodnicul ei deja locuiesc împreună. S-au mutat într-un apartament cu trei dormitoare la 4 luni de la anunțul logodnei, iar asta e încă o dovadă în plus că familia regală britanică se schimbă.

Prințesa Eugenie își va păstra titlul după nuntă, însă soțul ei nu va primi niciunul, mai anunță presa britanică. Totuși, Eugenie va putea prelua, dacă dorește, numele de familie al soțului ei.

În ceea ce privește costurile, acestea vor fi suportate atât de părinții celor doi, cât și de familia regală britanică. Costurile cu securitatea evenimentului – circa 2 milioane de lire sterline – vor fi însă suportate de cetățenii regatului.

Foto: Hepta

Vezi și Cum se căsătoresc cei celebri și bogați, cu sau fără contract prenupțial? Cum au procedat Harry și Meghan, cum va face prințesa Eugenie?

Citește și: