Conform unor noi studii, Lady Di a avut nenumărate rude celebre, printre care Humphrey Bogart, Winston Churchill, dar și mulți foști președinți americani. De altfel, mulți membri ai familiei regale britanice au povești similare, mai spun specialiștii în genealogie.

Revenind la prințesa Diana, merită menționat faptul că vedeta din ”Casablanca”, Humphrey Bogart, era vărul său de-al 7–lea, explică Hugh Peskett, un nume greu în genealogie. Nu e singurul actor cu care prințesa era înrudită. Printre rudele sale îndepărtate se numără și starul filmelor mute Rudolph Valentino.

Prințesa era însă înrudită și cu fostul premier britanic Winston Churchill, fiind și urmașă a lui George Washington, primul președinte al SUA. Nu e singurul președinte cu care Diana era înrduită. Analizele genealogice au arătat că Diana avea material genetic comun și cu foștii președinți americani John Adams, John Quincy Adams, Calvin Coolidge, Millard Fillmore, Rutherford B. Hayes, Grover Cleveland și Franklin D. Roosevelt.

Familia regală britanică și cercul său exclusivist

Oricât ar părea de neașteptat, prințesa Diana nu a fost singurul membru al familiei regale britanice înrudit cu celebrități. Actuala soție a prințului Charles, Camilla Parker-Bowles, e înrudită cu Madonna și Celine Dion, iar Kate Middleton cu fostul soț al Madonnei, Guy Ritchie. Așa se explică și invitația primită de regizor la nunta lui Kate cu William, în 2011.

Și actrița și prezentatoarea TV Ellen DeGeneres este vară cu Kate, însă de foarte departe. Cele două sunt verișoare de rangul 15, după cum a dezvăluit americanca într-o emisiune recentă.

Cât despre tatăl lui William și Charles, acesta este văr cu actorul Ralph Fiennes, din ”Harry Potter”.

Și lista nu se termină aici. Celebra Beyonce e înrudită cu regina Elisabeta a II-a, la fel și Johnny Deep.

Foto: Hepta

Vezi și Vedete de la Hollywood despre care nimeni nu știa că sunt înrudite

Citește și: