Și-au trăit drama despărțirii, la sfârșitul anului trecut, departe de tabloide, așa că vestea că fetița lor, Kaya, locuiește cu tatăl, a luat prin surprindere pe toată lumea. Nu doar că stă cu tatăl, dar e la mii de kilometri distanță de mamă, spun sursele.

Concret, Kaya, în vârstă de 4 ani, locuiește cu tatăl ei în Ucraina, în timp ce mama, actrița Hayden Panettiere, locuiește în Los Angeles, împreună cu noul iubit, Brian Hickerson.

În condițiile în care mama are deja pe cineva, sportivul a considerat că îi poate oferi fetiței un mediu mai stabil în Ucraina natală.

Însă tabloidele au scris că acesta nu-i permite actriței să-și vadă fata și că Hayden Panettiere se prăpădește de dor. Nimic mai fals, spun surse din anturajul lor. Iar o fotografie postată zilele trecute de actriță pe o rețea de socializare, în care se vede Kaya, pe un scaun al mașinii mamei ei, e cea mai bună dovadă că cele două au ocazia de a petrece timp împreună. Potrivit surselor, Kaya e în vacanță cu ambii părinți în prezent, iar fanii celor doi speră la o împăcare.

Vezi și S-au despărțit când toată lumea aștepta nunta. O actriță faimoasă s-a despărțit de logodnic, după 11 ani

Citește și: