Din păcate, inevitabilul s-a produs. Asta, chiar la câteva luni de când Cristina Spătar, mamă a doi copii, îl prezenta pe rețelele de socializare ca fiind iubitul ei, asumându-și practic public relația. Se întâmpla chiar în noaptea dintre ani, de Revelion.

Minunea, însă, nu a durat. Am luat o pauză, aşa am decis de comun acord. Relaţia mea cu Tibi e în pauză.

Nu ştiu cum va reacţiona, dar este destul de matur să ştie despre ce e vorba. El în general ştie toate amănuntele din viaţa mea. Nu ştiu dacă ştie, dar chiar ne cunoaştem de foarte mulţi ani.”, a spus Cristina Spătaru pentru Antena Stars, conformând astfel despărțirea.

Artista neagă că ar avea o nouă relaţie, după ce a fost surprinsă cu un bărbat. „Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-aţi găsit voi este doar un prieten, ne cunoaştem de vreo 15 ani.

Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din Bucureşti, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva.

Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu ştiu, probabil o să ne mai vedem”, a declarat artista, conform Spy News, după ce a fost surprinsă de paparazzi în compania unui afacerist.

Tibi își dorea căsătoria

Iată ce declara nu demult Cristina Spătar legat de fostul soț, Alin Ionescu, dar și legat de Tibi, cel de care tocmai s-a despărțit: ”Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Îi făceam publicitate la afacerea lui. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit.

Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Are o relație bună cu copiii, îi ajută la lecții, e apropiat de vârsta lor.

I-am cunoscut și părinții, mă înțeleg foarte bine cu ei. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns. Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam. A fost o lovitură la care nu mă așteptam.

Una e să te căsătorești cu Mirco Maschio, despre care știi că e foarte curtat și te aștepți ca vine una mai frumoasă și ți-l ia, și alta să te căsătorești cu un băiat simplu, care vine și zice dintr-o dată «la revedere!».

Ultimii doi ani între mine și Alin au fost delicați. Nu l-am înșelat în viața mea. El pentru mine era tot, eu eram foarte geloasă, aveam un feeling. În final tot l-am pierdut.

Nu sunt colerică. Sunt calmă, doar plâng și mă consum. Acest băiat a fost pentru mine balsam pentru suflet. Există o chimie și o întelegere fantastică.

Mi-e foarte teamă de căsătorie, a fost prea șocantă despărțirea”, a declarat Cristina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Vezi și La ce intervenție a recurs Cristina Spătar, de dragul iubitului cu 21 de ani mai tânăr

Citește și:

Ce spune Ruby despre căsătorie și copii, la 32 de ani

La un an de la divorț, actorul Armie Hammer iubește din nou. Cine e femeia care a cucerit inima?